duminică, 31 octombrie 2010

S U F L E T E L E PERECHE

- perceptii -

Se spune ca sufletele pereche au trait candva o iubire atat de puternica intr-una din vietile anterioare, incat se intalnesc si in actuala viata , iar iubirea lor este la fel de profunda si intensa si reprezinta o continuare a dragostei de atunci.

Sufletele pereche se intalnesc intr-un moment critic al existentei lor, in care s-au blocat si nu mai pot evolua spiritual, iar regasirea si iubirea dintre ei are drept scop sa-i ajute sa se deblocheze si sa-si continue evolutia spirituala.

Intalnirea cu sufletul pereche are un rol important in destin: ne schimba viata, viziunea asupra vietii, modul de a ne intelege propriul destin sau are rol mai concret: ne ajuta sa depasim o mare proba, vine sa ne arate calea cea dreapta, sa ne atraga atentia asupra unui pericol. Exista un sentiment aparte care va indica faptul ca ati intalnit o astfel de persoana.

Nu e doar atractie fizica, sexuala, ci e vorba de o emotie profunda, care trece dincolo de senzatiile trupesti sau psihice. E posibil sa nu-l intalnim din prima, e posibil sa nu-l intalnim niciodata sau e posibil sa fie chiar langa noi...

Ai impresia ca il stii dintotdeauna, ca stii ce gandeste si simte, telepatia este foarte bine reprezentata, prietenia sau iubirea se leaga de la sine, comunicarea e usoara, placerea de a fi impreuna este maxima. Exista un sentiment aparte care îti poate indica faptul ca fata de acest om ai o altfel de atractie decât pentru alte persoane.

Mitologia greaca ne învata ca la început oamenii aveau patru brate, patru picioare si un singur cap cu doua fete. Si pentru ca Zeus se temea de puterea lor, i-a despartit în jumatati, condamnandu-i sa-si petreaca întreaga viata cautându-si jumatatea care sa-i completeze.

Pentru adeptii miscarii spirituale New Age, "sufletul pereche" este o notiune foarte importanta. Acestia sunt convinsi ca sufletele sunt predestinate pentru a fi pereche sau pentru a indeplini un rol important in viata celuilalt.

Conform anumitor teorii teozofice, Dumnezeu a creat suflete androgine, in mod egal masculine si feminine. Sufletele s-au separat, in timp, fie din cauza distantei aparute intre ele si creator fie din cea a unei Karma negative. Astfel, in timpul reincarnarilor succesive, fiecare suflet il cauta pe celalalt.
Cand karma lor se va echilibra si ei se vor regasi, vor redeveni o entitate.
În numeroase religii, termenul de suflet-pereche este legat de conceptele de "reîncarnare" si de "karma". Astfel, suflete-pereche sunt cele care au trait în mai multe vieti împreuna.

Atunci când întâlnesti un suflet pereche, esti capabil sa renunti la orice s-ar opune si sa învingi orice ti-ar sta în cale. Te cufunzi în inima si îl simti acolo.
Tacerea capata mii de nuante.
Îl poti simti de la distanta.
Îl poti simti în toata complexitatea lui, ca si cum l-ai cunoaste de mii de ani.
Este ca si cum nu mai astepti nimic de la celalalt, pentru ca ai deja totul.

Simplul fapt ca stii ca exista îti este suficient...

"A OPTA VIZIUNE" de James Redfield

Niciun comentariu:

Postare prezentată

thinking QUALITY