tango reminder

estudio tango real
un curs de dans care se-ntampla in inima bucurestiului, protejat de-o cladire veche, intr-un mare salon crem, cu ferestre mari, spre lumina, printre fotografiile maxi alb negru ale Bucurestiului interbelic.
un curs la care am asistat asta seara.
o clasa cu clasa.
clasa tangoului argentinian, o lectie exersata in pasi de doi de cateva perechi scapate din rutina corporatista si o lectie explicata cursiv si cam naucitor de profesorul Gilbert Iscu, cazut din alt spatiu, din alte valori, din alt timp, din inima care simte ritmul perechii, a tangoului, a naturaletii cuplului care calca in armonie.
un reminder din lectii simple pe care ni la da tangoul milonga

el conduce,
... ea seduce, ea ii da lui energia de-a face impreuna pasii urmatori...e curgere, nu se incomodeaza unul pe celalat... increderea ii asigura ei confortul si ii lasa lui libertatea de a duce discret dar ferm mai departe, dansul...ei nu ezita pentru ca s-ar opri si-ar pierde ritmul...lasa-te doar de de valul de incredere, natural, nu privi detaliul, picioarele, umarul, just feel.
sau
daca nu stiu ce face doamna mea, nu voi sti nici eu ce sa fac, asa prefer sa fiu atent la ea...nu sta doamna mea pe varfuri tot timpul, e obositor, e alarmant pentru mine, imi transmiti disconfortul tau, te vei dezechilibra si-o sa ne dezechilibram...
sau
daca faci dansul asta doar ca sa arati bine, you're all wrong! il faci ca sa te simti bine...naturaletea e singura care arata bine...ca si increderea...

estudio tango real

ecologostii au dreptate: this is not a rehearsal, this is it!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

angajarea, parteneriatul și prejudecățile de bulă resemnată

8 steps for successfully marketing yourself online