catre primul ministru

primul ministru a avut again un comentariu inadecvat-ireverentios-mincinos: cum ca iata, cresterea salariilor va scadea volumul investitiilor straine in Romania, vai.
well... trecand peste senzatia de disconfort gretos pe care mi-o ofera lipsa de respect si incredere din partea omului pe care-l platesc ca sa ma reprezinte si ca sa ma(ne) sustina...
incerc sa-i transmit un mesaj pozitiv domnului ministru:
(nu ca mi-ar citi dansul blogul haahaha)

domnule ministru, noi stim ca trebuie sa muncim pentru banii astia si sa demonstram cu rezultate. this is fair. asta e relatia corecta dintre valoare si recompensa.

dar mai stim si ca dumneavoastra sunteti primul care ar trebui sa vada si sa inteleaga problema in tara asta si apoi sa-i gestioneze rezolvarea, ca un manager de succes care trebuie sa stie ca nu exista probleme, ci doar solutii la probleme. si in plus, sunteti cel care ar trebui sa ne sustina, iesind din monolog.
ne uimiti.

uite, noi suntem deschisi dialogului, putem sa va spunem de ce investitiile vor scadea, sa va dam un hint de la noi, din popor: fiscalitate excesiva, taxe, hartii, coruptie, pile, spagi, stress, lipsa legii aplicate, adik marasmul birocraticorupt pe care cu onoare, il conduceti si, vedem, il si aparati.
lipsa elementara de vointa a bunului simt.
ne intristati.

Nu romanul alunga investiliile, domnule ministru. Romanul trebuie platit la valoarea pe care o produce si-asa in conditii minimale.
Dumneavoastra le alungati, pentru ca va permitem sa stati in interes personal, pe banii nostri, in frunte.
sa stiti ca ne dam seama.
nu ne mai certati, ca nu ne lasam pacaliti :)
credeti ca v-ar dauna sa profitati de inteligenta poporului?
ce ziceti, stati sau profitati?

avem cu totii nevoie de altruism.
si sa fii altruist insemana in primul rand sa stii sa-l asculti pe cel care ti se adreseaza.
c-asa e dat.
...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

angajarea, parteneriatul și prejudecățile de bulă resemnată

8 steps for successfully marketing yourself online