PROVOCARE... pe mizeria politico-teverista de aseara

Bucurenci a parasit aseara platoul de filmare in direct a emisiunii politico-electorale de pe programul numaru' 1 al Televiziunii Publice.
Vadim l-a atacat virulent, l-a invectivat sublim cacanareshte, asa cum numai unul ca el stie si poate...ca doar atat poate.
Orice om cu minim self-respect & bun simt ar fi plecat fara comentarii.

Intrebarea este ala: de ce oare astfel de resprezentanti ipocriti ai crestinatatii politico-securiste inca mai sunt invitati de catre televiziuni? In special de catre televiziunile publice?
Ei bine asta n-as vrea sa ramana o intrebare doar retorica.
Asta as vrea sa se raspandeasca pana unde trebuie, ca de-aia scriem pe bloguri publice si ne citim unii pe altii, ca sa ne exprimam liber opiniile si sa luam atitudine asa, in felul nostru.

Nici nu ne imaginam cata putere sociala are bloggingul afara sau cat de minunat de sigur intra in falimente unii care nu servesc populatia cu buna cuviinta si sunt penalizati viral de preanemultumitul consumator.

Comentarii

tandem toujour a spus…
asa cum a explicat aseara mihaiu pe realitatea, a fost obligat sa il invite deoarece fiecare partid polictic participant in alegeri trebuia sa aiba un reprezentant/sustinator in platou - acesta fiind, in cazul prm, vadim. in cazul in care ii refuzau dreptul de a participa erau pasibili de a fi dati in judecata. iar tocmai, pentru ca tvr este o televiziune publica, nu poate face "discriminari" si trebuie sa acorde aceleasi conditii tuturor...din pacate...
Anonim a spus…
cine zici ca l-a obligat?
tandem toujour a spus…
ei, asta trebuie sa il intrebi pe mihaiu. eu l-am citat:))
tandem toujour a spus…
uite si o link pentru mai multe detalii
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Actualitate/93505/Corneliu-Vadim-Tudor-si-a-iesit-din-fire-in-direct-la-postul-public.html
Anonim a spus…
ce sa zic...legi facute pentru legiuitori

Postări populare de pe acest blog

angajarea, parteneriatul și prejudecățile de bulă resemnată

8 steps for successfully marketing yourself online