LECTIE PT FEMEI COMODE

from deaia:
De ce ai vrea să fii cu cineva care nu îşi face timp pentru tine niciodată sau care îţi aruncă doar firimiturile care îi rămân după ce şi-a epuizat întreaga zi ocupându-se de lucruri importante şi discutând cu oameni care chiar contează? După ce ai încercat o bucată bună de timp să ghiceşti cam care e ora aia la care poţi suna pentru un hello rapid şi la care el nu e atât de stresat încât să-ţi spună că în cazul în care nu ţi-ai rupt nimic, te sună mai târziu, pentru că acum nu e un moment bun, cred că începi să te întrebi “dar oare câţi bani dă omul ăsta pe mine?”…şi în timp ce oscilezi rapid între variante şi nu te poţi hotărî deloc dacă răspunsul corect e unul sau doi, s-ar putea, just maybe, nu zic că e cel mai probabil, dar sunt şanse să se întâmple să-ţi treacă prin cap că poate viaţa ta e lipsită de importanţă în comparaţie cu a lui…adică…dacă el spune că are lucruri importante de făcut, care nu îi permit să se gândească la nimic altceva, iar tu ai timp să-l suni, înseamnă că tu nu ai lucruri importante de făcut, deci viaţa ta e atât de banală şi de insignifiantă încât nici nu e de mirare că omul ăla nu dă doi bani pe tine.
Poate ar trebui să te mulţumeşti cu cineva la fel de banal ca tine, care are la fel de mult timp la dispoziţie, care ar face efortul să dea din când în când câte un telefon pentru casual conversation în mijlocul zilei fără absolut nici un motiv serios. Sună tentant? Preferi o viaţă banală şi fericită? Tot ce vrei de la viaţă e puţină dragoste? Drăguţa de tine! Iar el nu-şi face timp nici măcar pentru un telefon nenorocit? O să spun o chestie care o să te facă să crezi că blogul a fost hăckuit. Nu e vina lui că eşti lipsită de importanţă. Nu e vina lui că n-are timp de tine. Nu e vina lui că e porc. Nu e vina lui că nu dă doi bani pe conversaţiile banale pe care i le oferi cu atâta generozitate.
Femeile au acest dar de a-şi aşterne viaţa la picioarele primului venit şi de a-i pune la dispoziţie implicit fiecare secundă din timpul lor, indiferent cât de importante sunt lucrurile pe care ar trebui să le facă în secunda aia. Într-un mod miraculos, totul se ofileşte când apare cea mai mică rază de lumină de la El, acest soare care ne umple vieţile de lumină, căldură şi speranţă.
Nu există oameni la fel de banali şi oameni la fel de importanţi, iar compatibilitatea nu se stabileşte în funcţie de gradul de importanţă al membrilor cuplului. Sunteţi compatibili dacă reuşiţi să vă daţi seama şi să respectaţi ce e important pentru celălalt. Şi cât de important e. Şi cât de penibil ar fi să răspundă la telefon cu “bine, pisi”, în mijlocul unei încăperi pline cu oameni pe care încearcă să-i domine. Pentru că asta fac oamenii ocupaţi şi importanţi toată ziua: îşi hrănesc orgoliul. Se bucură că sunt puternici sau se luptă să devină. Şi sincer, dacă tu nu poţi aprecia un bărbat care îşi petrece ziua având grijă de el şi de ego-ul lui, atunci chiar nu pot să-mi dau seama ce fel de persoană eşti. Una egoistă presupun.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

angajarea, parteneriatul și prejudecățile de bulă resemnată

8 steps for successfully marketing yourself online