pentru barbati nehotarati

nu ma pot abtine sa n-o citez pe deaia : M-am săturat de băieţei nehotărâţi. Eu nu urăsc decât bărbaţii, puştilor ca tine nu pot să le acord nici măcar atenţie. Aşa că rămâi dilematic şi îţi doresc să creşti mare. :))))) mda

Comentarii

Anonim a spus…
cat de tare e faza asta!!! absolut geniala! scuza-ma k mi-am permis s-o trimit shi la altzii...da' merita!
Anonim a spus…
parerea mea este ca barbatii au o mare doza de nehotarare in general. probabil ca am depasit momentul istoric in care barbatii erau mandri de faptul ca isi pot asuma responsabilitati.nu pot sa nu observ tot mai mult in lume comportamentul androgin, o amestecare de sentimente, trairi, intre speciile feminin si masculin. femeile nu mai sunt femei, barbatii nu mai sunt barbati. dar tindem sa pastram egoismul fiecarei rase, sa-l excerbam si sa punem in plus si de la sexul opus, in special cate un sentiment de nesiguranta...putem sa fim din nou adam si eva oare? eu femeie sensibila si putin ezitanta, tu barbat hotarat si atoate stiutor?
carmensterian a spus…
pushule, nu te scuz :)) muhaha pana nu iesim la o cafea exorcizanta....anonim, ei bine da, ce bine suna sa fie bine, eu femeie sensibila si putin ezitanta, tu barbat hotarat si atoatestiutor...Doamne'ajuta! :)

Postări populare de pe acest blog

angajarea, parteneriatul și prejudecățile de bulă resemnată

8 steps for successfully marketing yourself online